Comunicat conjunt

Només hi ha un camí contra la repressió

L’Estat Espanyol ha endegat una campanya massiva, injusta i violant tots els drets socials no només contra l’independentisme, sinó contra qualsevol veu dissident. Des de les plataformes Ens Plantem i Pícnic per la República rebutgem i denunciem la deriva antidemocràtica i regressiva en drets i llibertats empesa pel Govern espanyol i els seus braços judicial i policial.

La solidaritat amb les nou persones detingudes per la Guardia Civil, ens esperona, lluny de desistir, a encarar amb més força, determinació i decisió, tots els moviments de desobediència civil que s’estan activant des de moltes i diverses plataformes.

La unitat estratègica i transversal dels ciutadans de Catalunya serà el motor de la resistència pacifica contra les agressions d’un estat embogit que no respecta ni les mes elementals normes democràtiques.

No tenim por. Ens plantem i Pícnic per la República mantenim les mobilitzacions previstes i donem suport a les que s’anunciaran els propers dies.  Fem una crida a tots els ciutadans de Catalunya, pensin com pensin, a sumar esforços, conscients que ja no es tracta únicament de la lluita pel dret a decidir, sinó per a preservar els fonaments de la democràcia i la llibertat.

Fem una crida als ciutadans de Catalunya a donar suport a tots els presos, exiliats i represaliats per la justícia espanyola.

Estigueu atents a les xarxes socials, que el moment de sortir als carrers i a les places s’acosta. Cadascú des de la seva trinxera, el seu lloc de treball o la seva colla. Fem-ho tot, des de la lluita no violenta i la desobediència civil, per desbordar l’estat i obligar-lo a seure.

No a la violència d’estat.

Sí al dret a una vida digna!!

@Ens plantem!!

@PícnicxRepública