3 d’octubre

Tal dia com avui, 3 d’octubre, Catalunya va desbordar l’estat espanyol. Avui proclamem que ho tornarem a fer. Desbordem!!

La publicació de les sentències que amb tota seguretat condemnaran als nostres líders socials i polítics és imminent. Mentre no arriben, s’ha activat una barroera campanya per associar un moviment pacífic i no violent amb el terrorisme i es mantenen obertes totes les causes repressives en defensa de la independència, les llibertats i els drets humans. A hores d’ara, cap negociació sembla plausible tret de la que condueix a la rendició total i a la submissió.

Només hi ha una resposta possible a tanta negació i agressió: Ens plantem i prenem la iniciativa. Des de la no violència, la resistència pacífica i l’enginy, desbordem l’estat espanyol amb l’única eina efectiva i que realment els fa témer: l’estratègia del caos.

Des de Ens plantem!! proclamem el nostre suport a totes aquelles iniciatives que contribueixin, cadascuna des de la seva trinxera i capacitat, a assolir aquest objectiu. Des de les més simbòliques i encoratjadores a les més decidides i contundents. La suma de totes elles és l’única via possible per obligar a seure l’estat espanyol i obligar-lo a negociar el nou estat independent en forma de república, la independència de Catalunya.

Estigueu alerta. S’acosten jornades decisives. Seran les hores del dia que durarà anys. Fem que els carrers tornin a ser nostres. Que ho sàpiga l’estat espanyol:

ho tornarem a fer, tenim les eines i sabem com fer-ho.

Ens plantem per aturar-ho tot!!

@ensplantemcat